Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Malinas '21 (309694) - karbunco Sporting (490695) » 241329089: T28/J9/VIII

Liga 241329089 Información oficial sobre el partido 241329089 en Hattrick

07.11.2009 15:15:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 9 / VIII.1305 (178848)

C.D. Banyoles Alineación oficial del equipo 'C.D. Banyoles' en el partido 2 - 3 naranjamecanica Alineación oficial del equipo 'naranjamecanica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.D. Banyoles Alineación oficial del equipo 'C.D. Banyoles' en el partido 4 - 1 naranjamecanica Alineación oficial del equipo 'naranjamecanica' en el partido
Tiene mala suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Banyoles

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 21, Pío Outeiro de Banyoles empatava el partit: 1 - 1.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Banyoles s'esgargamellaven dempeus per esperonar Daniel Fernández Mugartegui que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Hermes Tembras! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Manuel Benavent va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Banyoles se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Banyoles per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Alfonso Gaviria va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Banyoles va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 78 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Daniel Fernández Mugartegui ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francesc Morer de Banyoles la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Joan Miquel Grabalós de Banyoles va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

naranjamecanica

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Sergi Bernal entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al naranjamecanica, un peu providencial d'en Norberto Grast va situar el 0-1 al panell digital.
  • 172 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de naranjamecanica va ser finalitzada des de l'esquerra per Romeu Armengou al minut 48. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 170 Minuto 83 (Gol de falta): José Monteiro va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 83. 2 - 3 per a naranjamecanica.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): naranjamecanica es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Posadas no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Diego Ortiz Marmolejo al camp.