Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lleida FC (797048) - DeadCats Utd (436024) » 241228409: T28/J11/VII

Liga 241228409 Información oficial sobre el partido 241228409 en Hattrick

21.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / VII.531 (38567)

SKA-P teams Alineación oficial del equipo 'SKA-P teams' en el partido 4 - 2 JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido
Josu Galdeano (3') 1 - 0
1 - 1 Juan Carlos Oropesa (5')
Llibert Martí (12') 2 - 1
José Rodríguez Majo (22') 3 - 1
Jasper Flickinger (23') 4 - 1
4 - 2 Tamir Shen (50')
SKA-P teams Alineación oficial del equipo 'SKA-P teams' en el partido 4 - 2 JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SKA-P teams Alineación oficial del equipo 'SKA-P teams' en el partido 1 - 2 JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido
Tiene bastante suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,2 % 1,0 % 86,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SKA-P teams

Goles Goles

  • 141 Minuto 3 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de SKA-P van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Josu Galdeano.
  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 12 gràcies a la jugada de Llibert Martí, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): En José Rodríguez Majo de SKA-P va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Jasper Flickinger va incrementar l'avantatge de SKA-P amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 54 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 54, Josu Galdeano de SKA-P va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Josu Galdeano probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

JRB-Caribe

Goles Goles

  • 164 Minuto 5 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 5 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de JRB-Caribe. Juan Carlos Oropesa el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 152 Minuto 50 (Gol por la izquierda): JRB-Caribe va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 2 quan Tamir Shen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): JRB-Caribe va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Mehmet Balsu va quedar-se sol davant el porter Neven Radiš, però aquest va poder aturar el xut.
  • 218 Minuto 6 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip JRB-Caribe Erling Birkelund quasi marca al minut 6 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Manuel Blanco Ramos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Erling Birkelund va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Neven Radiš no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 285 Minuto 57 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Edoardo Melucci, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 251 Minuto 71 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 71, quan un error defensiu va deixar Władek Grochowalski completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 64 (Lesión leve): Després de 64 minuts jugats, Edoardo Melucci es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Santi González.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En 彭 (Peng) 康次 (Kangci) va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.