Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barrillo F.C. (777624) - Handball (434632) » 241199734: T28/J12/VII

Liga 241199734 Información oficial sobre el partido 241199734 en Hattrick

28.11.2009 15:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / VII.19 (38055)

The Gaudí Alineación oficial del equipo 'The Gaudí' en el partido 8 - 0 Mejillon United Alineación oficial del equipo 'Mejillon United' en el partido
Bruno Thèze (2') 1 - 0
Gorka Vasconcellos (37') 2 - 0
Alexis Marchais (38') 3 - 0
Gorka Vasconcellos (40') 4 - 0
Sami Eerikkilä (48') 5 - 0
Jakub Kotwas (66') 6 - 0
José Antonio Rivas (75') 7 - 0
Jakub Kotwas (83') 8 - 0
The Gaudí Alineación oficial del equipo 'The Gaudí' en el partido 8 - 0 Mejillon United Alineación oficial del equipo 'Mejillon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
The Gaudí Alineación oficial del equipo 'The Gaudí' en el partido 9 - 0 Mejillon United Alineación oficial del equipo 'Mejillon United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 9.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Gaudí

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): Bruno Thèze va donar a Gaudí un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 37 minuts, el tirador de faltes del Gaudí va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Gorka Vasconcellos, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gaudí va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alexis Marchais progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Gorka Vasconcellos va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.
  • 130 Minuto 48 (Gol de falta): Als 48 minuts, Sami Eerikkilä va ampliar l'avantatge de Gaudí amb un 5 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Jakub Kotwas va augmentar l'avantatge de Gaudí a 6 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Gaudí va augmentar la diferència quan José Antonio Rivas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 7 - 0.
  • 185 Minuto 83 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mejillon. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Jakub Kotwas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Gaudí es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 8 - 0 arribava al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Sami Eerikkilä va estar a punt de sentenciar el partit al minut 9, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Gaudí van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Antonio Rivas, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sami Eerikkilä de Gaudí va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Roger Almaas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Mejillon United

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 39 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Roger Almaas va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Manuel Pueblo. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Sarabia de Mejillon es va emportar una amonestació al minut 3 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Fernando Sarabia de Mejillon per doble groga al minut 54.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, Manuel Estela de Mejillon va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 35 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 35 de partit, quan un jugador de Mejillon, en Ricardo Rojo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.