Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Aldehuela United (796622) - Karellen (438843) » 241194469: T28/J10/VI

Liga 241194469 Información oficial sobre el partido 241194469 en Hattrick

14.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 10 / VI.949 (15267)

indiosito Alineación oficial del equipo 'indiosito' en el partido 2 - 2 C.D. ACETEAM Alineación oficial del equipo 'C.D. ACETEAM' en el partido
0 - 1 Tim Driegelinck (79')
0 - 2 Iacob Jurea (84')
Ignacio Lavandeira (85') 1 - 2
Erkal Irmak (89') 2 - 2
indiosito Alineación oficial del equipo 'indiosito' en el partido 2 - 2 C.D. ACETEAM Alineación oficial del equipo 'C.D. ACETEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
indiosito Alineación oficial del equipo 'indiosito' en el partido 3 - 0 C.D. ACETEAM Alineación oficial del equipo 'C.D. ACETEAM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

indiosito

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ignacio Lavandeira trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): indiosito equilibrava la balança al minut 89. En Erkal Irmak, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): En Felix Miesebner va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de indiosito se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): indiosito va estar a punt de posar-se per davant al minut 29 però Felix Miesebner va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de indiosito va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Mellibosky va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pius Echave de indiosito va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 88 (Lesión leve): José Mellibosky de indiosito va abandonar el terreny de joc després de 88 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. David Junquera va entrar en el seu lloc.

C.D. ACETEAM

Goles Goles

  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Thorbrand Stegermaier va treure un córner llarg cap al segon pal que en Tim Driegelinck, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 84 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de ACETEAM. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Iacob Jurea xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Leroy Eland va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Erwin Mihajlovic, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del ACETEAM que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gabriel Franco, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Utterman de ACETEAM es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Anders Utterman va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que ACETEAM va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.