Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

moreno10_ (1458631) - The Lucentum Club (435900) » 241181101: T28/J14/VI

Liga 241181101 Información oficial sobre el partido 241181101 en Hattrick

12.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / VI.710 (15028)

Barcia Alineación oficial del equipo 'Barcia' en el partido 4 - 1 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
Guillermo Mainez García (20') 1 - 0
Pablo González (21') 2 - 0
2 - 1 Mikhael Pardo (22')
Pablo González (27') 3 - 1
Esteban Maestro (61') 4 - 1
Barcia Alineación oficial del equipo 'Barcia' en el partido 4 - 1 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Barcia Alineación oficial del equipo 'Barcia' en el partido 0 - 1 The Lucentum Club Alineación oficial del equipo 'The Lucentum Club' en el partido
Tiene mucha potra 0.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcia

Goles Goles

  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pablo González, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Barcia.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Barcia va augmentar la diferència quan Pablo González no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 143 Minuto 61 (Gol de contra por la derecha): El jugador Esteban Maestro de Barcia es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 1 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Al minut 33 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Roberto Vaz de Barcia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Guillermo Mainez García va estar a punt de sentenciar el partit al minut 35, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Barcia van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Guillermo Mainez García va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Knut Larsen de Barcia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Knut Larsen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Barcia es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pablo González no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Lucas Åkesson al camp.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Maximilian Dürenmatt de Barcia va abandonar el terreny de joc després de 76 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bozhidar Kukev va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Willi Zurlinden de Barcia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

The Lucentum Club

Goles Goles

  • 109 Minuto 20 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Juanjo Rufín després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Barcia Guillermo Mainez García, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 0.
  • 152 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, Lucentum va reduir l'avantatge rival a 2 - 1, quan Mikhael Pardo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 60 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 60, quan un error defensiu va deixar Mikhael Pardo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 251 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Enrique Lagare va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Samuel Castellbell de Lucentum va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pascasio Leiro.