Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Desfase eterno 7 (772535) - Ronardo´s Team (485647) » 241140700: T28/J8/V

Liga 241140700 Información oficial sobre el partido 241140700 en Hattrick

31.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / V.245 (5760)

el_ingeniero Alineación oficial del equipo 'el_ingeniero' en el partido 2 - 0 Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido
Anacleto Díaz (20') 1 - 0
Alberto Boix (36') 2 - 0
el_ingeniero Alineación oficial del equipo 'el_ingeniero' en el partido 2 - 0 Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
el_ingeniero Alineación oficial del equipo 'el_ingeniero' en el partido 3 - 0 Ronardo´s Team Alineación oficial del equipo 'Ronardo´s Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

el_ingeniero

Goles Goles

  • 123 Minuto 20 (Gol por la derecha): Corria el minut 20 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Anacleto Díaz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de el_ingeniero va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Boix progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): el_ingeniero va estar a punt de posar-se per davant al minut 4 però Anacleto Díaz va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 208 Minuto 47 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Jens Thyblad de el_ingeniero va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Hermann Viikmaa que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Rubén Castillo va rematar alt.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, Semai Yavçı gairebé va marcar per a el_ingeniero des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Pozuelo de el_ingeniero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Stjepan Ertl va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ursino Señor.

Ronardo´s Team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Alfonso Chías, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Dhundiraja Kazmi la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Ronardo´s havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Ignacio Lopez va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dhundiraja Kazmi de Ronardo´s va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.