Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS MÁS MATAOS (489013) - sant iago (48838) » 241139524: T28/J8/V

Liga 241139524 Información oficial sobre el partido 241139524 en Hattrick

31.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 8 / V.224 (5737)

LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 8 - 0 Chemistry F.C Alineación oficial del equipo 'Chemistry F.C' en el partido
Mario Alberto Albacete (13') 1 - 0
Pablo Trueba (30') 2 - 0
Pablo Ruiz (31') 3 - 0
Macario Huayna (53') 4 - 0
Mario Alberto Albacete (68') 5 - 0
Casimiro Peña (76') 6 - 0
Macario Huayna (77') 7 - 0
Diego Viscasillas (80') 8 - 0
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 8 - 0 Chemistry F.C Alineación oficial del equipo 'Chemistry F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
LOS MÁS MATAOS Alineación oficial del equipo 'LOS MÁS MATAOS' en el partido 9 - 0 Chemistry F.C Alineación oficial del equipo 'Chemistry F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 8.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS MÁS MATAOS

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Mario Alberto Albacete. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Chemistry. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Pablo Trueba la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MATAOS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 30.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Pablo Ruiz es va introduir dins la defensa central al minut 31, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, MATAOS va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Macario Huayna, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Mario Alberto Albacete va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 5 - 0.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 76 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MATAOS. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Casimiro Peña xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de MATAOS va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Macario Huayna progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 0.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): MATAOS va augmentar la diferència quan Diego Viscasillas no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 12 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 12, tothom va saber perquè en Macario Huayna era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): En Mario Alberto Albacete es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Arco Tijssen per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alberto Lazaga va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Casimiro Peña de MATAOS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Arco Tijssen de MATAOS es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Chemistry F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Ruiz de Chemistry es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Isaac Aramendia de Chemistry va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Cibrán López López de Chemistry va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José María Somalo Portero de Chemistry es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.