Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

At. Malagueño C. F. (802105) - Boadilla FC (801798) » 241137972: T28/J12/V

Liga 241137972 Información oficial sobre el partido 241137972 en Hattrick

28.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 12 / V.196 (5709)

At. Malagueño C. F. Alineación oficial del equipo 'At. Malagueño C. F.' en el partido 3 - 1 Boadilla FC Alineación oficial del equipo 'Boadilla FC' en el partido
0 - 1 Heri Joensen (5')
Harald Carlsen (33') 1 - 1
Harald Carlsen (48') 2 - 1
Daniel Alberto Farfán (67') 3 - 1
At. Malagueño C. F. Alineación oficial del equipo 'At. Malagueño C. F.' en el partido 3 - 1 Boadilla FC Alineación oficial del equipo 'Boadilla FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
At. Malagueño C. F. Alineación oficial del equipo 'At. Malagueño C. F.' en el partido 6 - 1 Boadilla FC Alineación oficial del equipo 'Boadilla FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

At. Malagueño C. F.

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del El málaga s'esgargamellaven dempeus per esperonar Harald Carlsen que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 48 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Harald Carlsen, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del El málaga se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 48.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Amb 67 minuts jugats, en Daniel Alberto Farfán va augmentar l'avantatge de El málaga a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El El málaga va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Harald Carlsen la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Alberto Farfán.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 69 (Tirita): Al minut 69, Daniel Alberto Farfán de El málaga es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Boadilla FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Boadilla va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Heri Joensen va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luis Cifuentes. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Ludvig Pukhov va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 56 (Ocasión por el centro): En Theunis Puttenstein al minut 56 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 236 Minuto 58 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Seran Yáñez es va comportar com un juvenil al minut 58 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Al minut 28 de partit, el jugador Fernando Mateu Vilaseca de Boadilla es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 094 Minuto 30 (Tirita (médico)): Matthias Brechbühler va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.