Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

R.C.D. Espanyol de Barcelona (48215) - La Pedrá (488505) » 241127676: T28/J1/V

Liga 241127676 Información oficial sobre el partido 241127676 en Hattrick

12.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 1 / V.13 (5526)

C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 2 - 3 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
0 - 1 Ástor Castro (8')
Sven Limperich (21') 1 - 1
Perseu Delgado (70') 2 - 1
2 - 2 Eulalio Marín (84')
2 - 3 Ástor Castro (84')
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 2 - 3 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.F. Juventus Alineación oficial del equipo 'C.F. Juventus' en el partido 2 - 0 La Pedrá Alineación oficial del equipo 'La Pedrá' en el partido
Tiene un resultado normal 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F. Juventus

Goles Goles

  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Juventus va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Sven Limperich va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Perseu Delgado, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Juventus es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sven Limperich, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Maarten-Jan Beurskens va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Jonas Veh, però aquest no va encertar a marcar.
  • 213 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Juventus va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Miguelanxo Taboada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

La Pedrá

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): En Ástor Castro va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 138 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Cãlin Gruia la va rematar Eulalio Marín amb una magnífica volea que va fer pujar per a Pedrá el 2 - 2.
  • 173 Minuto 84 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 84, quan Ástor Castro va posar els visitants Pedrá per damunt al marcador per 2 - 3, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Ástor Castro va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Alejandro Bastida va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Viggo Richardy va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Ville Vihi de Pedrá va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kornel Estkowski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.