Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético de Cudillero (772582) - Al - Mena Football Club (487481) » 241126628: T28/J4/IV

Liga 241126628 Información oficial sobre el partido 241126628 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / IV.58 (3481)

Los PierreNodoyuna Alineación oficial del equipo 'Los PierreNodoyuna' en el partido 2 - 1 Royal Wyrm Alineación oficial del equipo 'Royal Wyrm' en el partido
0 - 1 Gorka Pavia Marques (28')
Christos Komporozos (49') 1 - 1
Christos Komporozos (79') 2 - 1
Los PierreNodoyuna Alineación oficial del equipo 'Los PierreNodoyuna' en el partido 2 - 1 Royal Wyrm Alineación oficial del equipo 'Royal Wyrm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los PierreNodoyuna Alineación oficial del equipo 'Los PierreNodoyuna' en el partido 3 - 1 Royal Wyrm Alineación oficial del equipo 'Royal Wyrm' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,0 % 0,2 % 5,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los PierreNodoyuna

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 49, Javitas Palepas va pentinar un córner cap al segon pal que Christos Komporozos va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Christos Komporozos, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PierreNodoyuna se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 79.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Óscar Guerra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): PierreNodoyuna va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Christos Komporozos va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Julián Lucas.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): PierreNodoyuna va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Javitas Palepas en un 1 contra 1 amb el porter Julián Lucas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rolf Prestegaard va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ovidiu Cristea.

Royal Wyrm

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Gorka Pavia Marques que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Alberto Puerto va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Emilio Monasterio, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Pacífico Higuita va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Emilio Monasterio va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Renze van den Eijnde, el jugador de Royal va ser expulsat al minut 82.