Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caja Duero España (485910) - Levante del Cabañal (31183) » 241126346: T28/J4/IV

Liga 241126346 Información oficial sobre el partido 241126346 en Hattrick

03.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 4 / IV.53 (3476)

Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 2 - 1 Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido
Miguel Ajofrín (27') 1 - 0
1 - 1 Alberto Maggiolo (60')
Pedro Gómez de Terán (68') 2 - 1
Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 2 - 1 Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Caja Duero España Alineación oficial del equipo 'Caja Duero España' en el partido 0 - 2 Levante del Cabañal Alineación oficial del equipo 'Levante del Cabañal' en el partido
Tiene suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caja Duero España

Goles Goles

  • 140 Minuto 27 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el España va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Miguel Ajofrín aconseguint el 1 - 0.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Pedro Gómez de Terán ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, España es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): España per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Basilio Hergueta va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a España va estar a punt d'arribar en un córner. En Pedro Gómez de Terán va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Levante del Cabañal

Goles Goles

  • 163 Minuto 60 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 60. L'anotador per Llevant va ser Alberto Maggiolo, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Paco de la Manzanara va estar a punt de posar per davant a Llevant amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pedro Fernán va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Llevant va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Pedro Fernán va desviar el xut final de Gonzalo Bermúdez després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Llevant va estar a punt d'empatar al 30 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Abundio Perrino que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Llevant va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Gonzalo Bermúdez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.