Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ponti Split (122907) - Flipat team (311668) » 241124897: T28/J5/IV

Liga 241124897 Información oficial sobre el partido 241124897 en Hattrick

10.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 5 / IV.27 (3450)

Ponti Split Alineación oficial del equipo 'Ponti Split' en el partido 3 - 1 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
David Álvarez Collado (36') 1 - 0
1 - 1 Julio Marroquín (39')
Sergio Moreno (54') 2 - 1
Ramón Altimir (65') 3 - 1
Ponti Split Alineación oficial del equipo 'Ponti Split' en el partido 3 - 1 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Ponti Split Alineación oficial del equipo 'Ponti Split' en el partido 4 - 1 Flipat team Alineación oficial del equipo 'Flipat team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,8 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ponti Split

Goles Goles

  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Ponti va ser David Álvarez Collado.
  • 121 Minuto 54 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Sergio Moreno, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Ponti se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 54.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Ponti va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ramón Altimir progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 12 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Ponti van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 12 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar David Álvarez Collado, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ponti la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Després de 20 minuts, Ponti va veure com el seu jugador Santi Alcalde havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Carlos José de Robles entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Guillermo Martínez-Gómez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Alfonso Lastra.

Flipat team

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Julio Marroquín va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Urko Rodríguez Esquivel ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Àlex Escoda va estar a punt de posar per davant a Flipat amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Xavier Torras va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Ricardo Toro Díaz, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giancarlo Buffon de Flipat la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Alejandro Mena Trujillo de Flipat va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Urko Rodríguez Esquivel es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Paco Bachs de Flipat va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fabrício Feijão de Flipat es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 38 (Lesión leve): En Miquel Molins ocupà el lloc d'en Chan Beng Yun al 38 minuts, dos minuts després que el jugador de Flipat quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.