Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Playos F. C. (118097) - atletico ivan team (993857) » 241124816: T28/J13/IV

Liga 241124816 Información oficial sobre el partido 241124816 en Hattrick

05.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 13 / IV.25 (3448)

Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 3 - 0 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
Hajime Kitabatake (33') 1 - 0
Jan-Albert Gunning (70') 2 - 0
Hermenexildo Pardo (77') 3 - 0
Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 3 - 0 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Playos F. C. Alineación oficial del equipo 'Playos F. C.' en el partido 3 - 1 Crawler F.C. Alineación oficial del equipo 'Crawler F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Playos F. C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hajime Kitabatake de Playos aconseguir un gol al minut 33 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Playos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jan-Albert Gunning des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Playos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Hermenexildo Pardo va posar el 3 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Doruk Onbulak es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Hajime Kitabatake no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Crawler F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Crawler que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Maik Wöhlcke, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Mirko Celar de Crawler, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 31, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 261 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 52 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Mirko Celar va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Crawler, l'equip va recuperar la pilota al minut 56 i va contraatacar. En Rinat Kerzhakov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Simón Segovia García de Crawler la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Simón Segovia García va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 11 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Emil Andersson no era cap impediment.