Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Club Deportivo Sniace (312507) - Michigan D.F. (307577) » 241124000: T28/J6/IV

Liga 241124000 Información oficial sobre el partido 241124000 en Hattrick

17.10.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 6 / IV.11 (3434)

Las Palmeras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Palmeras F.C.' en el partido 6 - 1 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
0 - 1 Guillermo Moralejo (12')
Éric Joulie (36') 1 - 1
Éric Joulie (37') 2 - 1
Carlos del Campo (38') 3 - 1
Marc Orriols (38') 4 - 1
Carlos del Campo (39') 5 - 1
Mario Huelves (69') 6 - 1
Las Palmeras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Palmeras F.C.' en el partido 6 - 1 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Las Palmeras F.C. Alineación oficial del equipo 'Las Palmeras F.C.' en el partido 2 - 1 Michigan D.F. Alineación oficial del equipo 'Michigan D.F.' en el partido
Tiene mucha potra 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,7 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmeras F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Éric Joulie de Palmeras va aconseguir igualar el partit al minut 36, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Passats 37 minuts, Éric Joulie, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Palmeras es posava per davant!
  • 116 Minuto 38 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Ahmad Samh va acabar en una passada genial cap al jugador de Palmeras Carlos del Campo, que va marcar el 3 - 1.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Marc Orriols va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Palmeras va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Carlos del Campo va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Palmeras va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Huelves va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Palmeras va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Éric Joulie va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 233 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): En Iginio Medina es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Iginio Medina de Palmeras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mario Huelves es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Ahmad Samh de Palmeras s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Michigan D.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Michigan el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Guillermo Moralejo va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 254 Minuto 79 (Ocasión de penalti): L'àrbitre assistent va cridar l'atenció de l'àrbitre per avisar-lo d'un penal. "No em fotis Rafa!" va esclatar l'àrbitre. "Penal de qui?!". El penal era a favor de Michigan i el va llençar en Guillermo Moralejo, però el va fallar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83, Óscar de las Nieves de Michigan va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 67 (Tirita): Al minut 67 de partit, el jugador Guillermo Moralejo de Michigan es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): En Roberto Uhagón Ceballos de Michigan va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. José María Zarpas va prendre el seu rol al minut 85.