Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

2PIR (801694) - Athletic Club de Mirivilla (1417758) » 241123852: T28/J11/IV

Liga 241123852 Información oficial sobre el partido 241123852 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / IV.8 (3431)

F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido 0 - 2 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
0 - 1 Piper Desteriz (55')
0 - 2 Claudio Marcelo Aymar (81')
F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido 0 - 2 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. TARIFA Alineación oficial del equipo 'F.C. TARIFA' en el partido 0 - 1 Torrete FC Alineación oficial del equipo 'Torrete FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,0 % 0,1 % 95,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. TARIFA

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de TARIFA a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Fidel Clemente va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): TARIFA van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de Oleg Glushkovskiy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 209 Minuto 34 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Kristian Feiken va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Oleg Glushkovskiy. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Oleg Glushkovskiy de TARIFA amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Roberto Di Pietro de TARIFA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Thomas Metternich de TARIFA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Torrete FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 55 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 55 minuts quan Pedro Bouça va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Piper Desteriz, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Claudio Marcelo Aymar, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Torrete va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Ludovít Štefek va quedar-se sol davant el porter Jan Steinau, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del TARIFA. La jugada d'estratègia del Torrete per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jaime Chacón va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 52 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jaime Chacón ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Torrete quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alecu Lazãr va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 39 (Tirita (médico)): Semblava que Kristian Feiken s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Torrete Pedro Bouça va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Víctor Gallardo va entrar en el seu lloc.