Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHE QUE BO C.F. (121438) - los koalas (487567) » 241122509: T28/J11/II

Liga 241122509 Información oficial sobre el partido 241122509 en Hattrick

21.11.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 11 / II.4 (3407)

CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 6 - 1 los koalas Alineación oficial del equipo 'los koalas' en el partido
Alejandro Tostado (38') 1 - 0
1 - 1 Luís André Pastor (39')
Fuad Husseiny (42') 2 - 1
Dejan Stani?i? (43') 3 - 1
Dejan Stani?i? (67') 4 - 1
Dejan Stani?i? (77') 5 - 1
Jesús Trincado (78') 6 - 1
CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 6 - 1 los koalas Alineación oficial del equipo 'los koalas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 10 - 0 los koalas Alineación oficial del equipo 'los koalas' en el partido
Es un cenizo 9.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHE QUE BO C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 38 gràcies a la jugada de Alejandro Tostado, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 123 Minuto 42 (Gol por la derecha): Corria el minut 42 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Fuad Husseiny, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): C.F. va aconseguir el 3 - 1 quan Dejan Stanišić va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 67 (Gol de falta): El gol de falta de Dejan Stanišić sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 67 i ampliar l'avantatge de C.F. a 4 - 1.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a C.F. i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 77 minuts de joc. Mentre en Dejan Stanišić el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Jesús Trincado va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de C.F. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alejandro Tostado va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Al minut 47, Dejan Stanišić gairebé va marcar per a C.F. des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Trincado de C.F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 29 (Tirita): Passats 29 minuts de joc, en Dejan Stanišić de C.F. va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 091 Minuto 63 (Lesión leve): En Mihajlo Ristović de C.F. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Profas Vailionis va prendre el seu rol al minut 63.

los koalas

Goles Goles

  • 119 Minuto 39 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip koalas va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luís André Pastor va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Wasawat Wongpaisarn de koalas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 74 (Tirita (médico)): Leonardo Medeiros va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.