Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Señaleros FC (439434) - Tenerife Athletic (989511) » 241122422: T28/J3/II

Liga 241122422 Información oficial sobre el partido 241122422 en Hattrick

26.09.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 3 / II.3 (3406)

Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 4 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Giuseppe Trowe (24') 1 - 0
Luis Sada (33') 2 - 0
Joan Cifuentes Muñiz (77') 3 - 0
3 - 1 Edouard Hawson (80')
Giuseppe Trowe (83') 4 - 1
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 4 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Señaleros FC Alineación oficial del equipo 'Señaleros FC' en el partido 2 - 1 Tenerife Athletic Alineación oficial del equipo 'Tenerife Athletic' en el partido
Tiene suerte 2.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,9 % 8,6 % 22,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Señaleros FC

Goles Goles

  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Lucien Groenendijk sempre és una garantia. Al minut 24, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Giuseppe Trowe marcar el 1 - 0 per al Señaleros.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Señaleros va augmentar la diferència quan Luis Sada no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Joan Cifuentes Muñiz va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, Señaleros va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Giuseppe Trowe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 35 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Fernando Gallegos de Señaleros va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Diego Merlo que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Passaven 37 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ture Dobberman va rematar alt.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Miquel Rovira, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lucien Groenendijk de Señaleros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 49 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Lucien Groenendijk va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.

Tenerife Athletic

Goles Goles

  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 3 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Edouard Hawson.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Edouard Hawson, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 7 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 262 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Al minut 24 Peter Brady va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Alberto Andrés va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Tenerife, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Mario Marín va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 240 Minuto 85 (Ocasión de contra de falta): El Tenerife va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Edouard Hawson la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Danilo López Basaguren de Tenerife va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.