Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Raging Wolves (123234) - Basauri C.F. (121286) » 241122298: T28/J14/Primera

Liga 241122298 Información oficial sobre el partido 241122298 en Hattrick

12.12.2009 14:00:00
Liga: Temporada 28 / Jornada 14 / Primera (3403)

papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 1 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Urban Fyhrsjö (11') 1 - 0
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 1 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
papichuloio Alineación oficial del equipo 'papichuloio' en el partido 2 - 0 Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

papichuloio

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Urban Fyhrsjö va donar a papichuloio un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 72 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Urban Fyhrsjö, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 230 Minuto 74 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Horacio Bejarano, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 285 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Basauri. La jugada d'estratègia del papichuloio per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Quang Nguyen va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 5 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 5 va fer que Peter Silverquist de papichuloio hagués d'abandonar el terreny de joc. Pedro Denis va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

Basauri C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basauri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Federico Xausa, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 50 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Basauri va anar a parar a la dreta de l'atac on en Federico Xausa, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Després de 61 minuts jugats, Fidel Espinós es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Francesco Statti.