Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Helghast Empire (1435921) - Wasabi SAD (487953) » 236253616: T27/R9

Copa 236253616 Información oficial sobre el partido 236253616 en Hattrick

15.07.2009 12:00:00
Copa: Temporada 27 / Ronda 9

Deportivo de Lupuelo Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Lupuelo' en el partido 6 - 4 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo de Lupuelo Alineación oficial del equipo 'Deportivo de Lupuelo' en el partido 3 - 0 Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido
Tiene bastante suerte 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo de Lupuelo

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Hugo Zoppi de Deportivo aconseguir un gol al minut 24 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Deportivo va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Attila Gilyán va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 2.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): Deportivo s'avançava al marcador al minut 55, després d'un rebot que va caçar en Samuel Koren per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): En Attila Gilyán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Amb 70 minuts jugats, en Samuel Koren va augmentar l'avantatge de Deportivo a 5 - 2 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): El 6 - 2 va pujar al marcador quan Deportivo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Gandarillas des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Peter Fredriksson de Deportivo va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 37, però no va estar gaire encertat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): Després de 33 minuts jugats, Gorka Millo es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Arno Preijer.

Atletico Bolichero

Goles Goles

  • 143 Minuto 27 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Bolichero eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 27, Henrik Ingemarsson va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Achilleas Notopoulos va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bolichero i marcant el 1 - 2.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): Zenek Przybyliński va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Gustavo Lucadamo, que no va fallar i va marcar el 6 - 3.
  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 6 - 4 quan Henrik Ingemarsson va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Henrik Ingemarsson ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.