Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tobaretax Underground (438712) - SAD_CE_SABADELL-MIRNA-JOSE-PILAR (991216) » 225701932: T27/J8/X

Liga 225701932 Información oficial sobre el partido 225701932 en Hattrick

11.07.2009 14:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / X.1746 (167001)

Manteria F.C Alineación oficial del equipo 'Manteria F.C' en el partido 2 - 1 AtleticoUnited Alineación oficial del equipo 'AtleticoUnited' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manteria F.C Alineación oficial del equipo 'Manteria F.C' en el partido 1 - 1 AtleticoUnited Alineación oficial del equipo 'AtleticoUnited' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,6 % 78,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manteria F.C

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Mauricio Chandoiro va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Manteria, al minut 17. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 121 Minuto 74 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jude Shaw, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Manteria se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 74.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Ruurd Blaauw va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Noelio Aparicio de Manteria la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 2 (Lesión): El jugador de Manteria José Forrado va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Cesare Oliverio va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 73 (Tirita (médico)): Cesare Oliverio es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

AtleticoUnited

Goles Goles

  • 108 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible (general)): Maurizio Glosser de AtleticoUnited va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company John Benitez que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Pere Molins va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en John Benitez, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 1 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Altamira de AtleticoUnited va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jonathan MacCosram de AtleticoUnited amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 512 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 72 de partit, Gonzalo Altamira de AtleticoUnited va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.