Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bellavista C.F. (1594272) - Salsiki (491121) » 225654281: T27/J9/X

Liga 225654281 Información oficial sobre el partido 225654281 en Hattrick

18.07.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 9 / X.895 (96978)

hoquei santa perpetua Alineación oficial del equipo 'hoquei santa perpetua' en el partido 3 - 2 MiQuI a SeKaS Alineación oficial del equipo 'MiQuI a SeKaS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
hoquei santa perpetua Alineación oficial del equipo 'hoquei santa perpetua' en el partido 5 - 0 MiQuI a SeKaS Alineación oficial del equipo 'MiQuI a SeKaS' en el partido
Tiene mala suerte 5.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hoquei santa perpetua

Goles Goles

  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Després de 31 minuts de partit, Jorge Miura igualava per perpetua en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del perpetua amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Jorge Miura en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ramón Pintado de perpetua aconseguir un gol al minut 87 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): perpetua va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Martín Cuadro Gutiérrez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Benito Guzmán Baños.
  • 222 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): En Severiano Vilasoa va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 240 Minuto 83 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de perpetua van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 83 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Emilio Cata, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saturnino Martínez Berro de perpetua amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): Artur Badia de perpetua va abandonar el terreny de joc després de 73 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Carles Subirnàs va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Hermenexildo Juste ocupà el lloc d'en Martín Cuadro Gutiérrez al 86 minuts, dos minuts després que el jugador de perpetua quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

MiQuI a SeKaS

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip MiQuI va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Antonio Segura va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): En Raúl Rico Tendero donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 50 el marcador reflectia el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Zuazo de MiQuI es va emportar una amonestació al minut 76 per provocar un rival.