Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Madrid Mario (1415822) - Kensington del Caserío S.U. (438306) » 225647237: T27/J12/X

Liga 225647237 Información oficial sobre el partido 225647237 en Hattrick

08.08.2009 14:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 12 / X.769 (96852)

Baligabalaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Baligabalaga Club de Futbol' en el partido 9 - 0 joselli Alineación oficial del equipo 'joselli' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Baligabalaga Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Baligabalaga Club de Futbol' en el partido 8 - 0 joselli Alineación oficial del equipo 'joselli' en el partido
Tiene un poco de suerte 7.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Baligabalaga Club de Futbol

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Luca Palmeri, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Baligabalaga se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 27.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Baligabalaga va augmentar la diferència quan Pablo Lantsoght no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): En Jaras Mostavičius va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): Baligabalaga va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Gerard Vallvé va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 67 (Gol por la izquierda): En Jesús García de Racillo de Baligabalaga va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 0.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Al minut 69, Baligabalaga va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Iván Hoyos, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Baligabalaga va aconseguir el 7 - 0 quan Jaras Mostavičius va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Baligabalaga a 8 - 0. Laurent Renaud va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 185 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 87 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Baligabalaga. A fi d'aconseguir el 9 - 0, van tocar-la en curt per tal que Luca Palmeri xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 23 (Lesión leve): Izhar Salomon de Baligabalaga va abandonar el terreny de joc després de 23 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Pablo Lantsoght va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 36 (Tirita (médico)): Semblava que Gerard Vallvé s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 091 Minuto 89 (Lesión leve): En Iván Hoyos de Baligabalaga va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Antonio Álvarez Barrio va prendre el seu rol al minut 89.

joselli

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Karl-Josef Baßler no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Julio Claudio Gaytán estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaume Badia de joselli va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Rosado.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iván Torres Alonso es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Edu Ponset de joselli es va emportar una amonestació al minut 88 per provocar un rival.