Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real espirit cf (314406) - Celtic Hospitalet (49086) » 225594711: T27/J13/IX

Liga 225594711 Información oficial sobre el partido 225594711 en Hattrick

15.08.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / IX.1879 (177374)

saras team Alineación oficial del equipo 'saras team' en el partido 1 - 0 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Francisco Carrillo (55') 1 - 0
saras team Alineación oficial del equipo 'saras team' en el partido 1 - 0 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
saras team Alineación oficial del equipo 'saras team' en el partido 2 - 0 Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

saras team

Goles Goles

  • 122 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francisco Carrillo de saras aconseguir un gol al minut 55 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 38 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Luis Muñoz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Javier Echegaray va estar a punt d'acabar en gol al minut 42, però el porter visitant Paolo Grammatico va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Hospi. La jugada d'estratègia del saras per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Pol Lacruz va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Javier Echegaray per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paolo Grammatico va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Enrique Martinez Lerdo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 76, però una magnífica aturada de Paolo Grammatico va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Celtic Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Vital Gallús que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Juan Martín Rivas de Hospi va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vincenc Berger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 81 (Lesión leve): Hospi va fer una substitució al minut 81. Vincenc Berger va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Salvador Castellcir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 41 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Pablo Sáenz Malo, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.
  • 306 Minuto 75 (Evento clima: sol, K.O. rápido): En Xocas Astorga maleïa els dies de forta calor, perquè sabia que afectava al seu rendiment.