Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Real espirit cf (314406) » 225594666: T27/J2/IX

Liga 225594666 Información oficial sobre el partido 225594666 en Hattrick

30.05.2009 15:45:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / IX.1879 (177374)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 0 - 0 saras team Alineación oficial del equipo 'saras team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 1 - 1 saras team Alineación oficial del equipo 'saras team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,4 % 3,8 % 77,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63 es va veure una gran oportunitat per a Hospi per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vital Gallús, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alexis Inghelbrecht va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Martín Rivas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

saras team

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): saras va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Pol Lacruz va quedar-se sol davant el porter Paolo Grammatico, però aquest va poder aturar el xut.
  • 273 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Javier Echegaray de saras, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 33, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Enrique Martinez Lerdo quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 58 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Josep Joan Serrat va entorpir al marcador d'en Pol Lacruz per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 272 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Es duien 76 minuts de partit jugats quan Pol Lacruz va estar a punt de posar per davant a saras amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Paolo Grammatico va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Giorgio Casale de saras es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 32 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Casale va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que saras va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.