Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Vilallonga de Ter (1370288) - Sporting Draculin (1368129) » 225513263: T27/J8/IX

Liga 225513263 Información oficial sobre el partido 225513263 en Hattrick

11.07.2009 15:40:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 8 / IX.425 (60696)

MuSeS F.C. Alineación oficial del equipo 'MuSeS F.C.' en el partido 2 - 0 Sporting de Mursilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mursilla F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MuSeS F.C. Alineación oficial del equipo 'MuSeS F.C.' en el partido 3 - 0 Sporting de Mursilla F.C. Alineación oficial del equipo 'Sporting de Mursilla F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MuSeS F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): MuSeS, atacant per l'esquerra al minut 35, va aprofitar el magnífic llançament de Yannic Bache per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Sporting. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Brandur Ingimundarson la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del MuSeS es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 50.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): MuSeS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Delfim Paixão ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19, Nicolás Caliens arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Brandur Ingimundarson gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Armando Caucci va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Al minut 60 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paweł Jasik de MuSeS va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Delfim Paixão de MuSeS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Paweł Jasik no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Sporting de Mursilla F.C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aristică Kiriţă de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 49 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Astolfo Casalini va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.