Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

milan chupao (1596730) - C.D.Puente (489541) » 225465691: T27/J2/VIII

Liga 225465691 Información oficial sobre el partido 225465691 en Hattrick

30.05.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VIII.1624 (179167)

Cochinos jabalines Alineación oficial del equipo 'Cochinos jabalines' en el partido 8 - 1 Pendencieros Alineación oficial del equipo 'Pendencieros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Cochinos jabalines Alineación oficial del equipo 'Cochinos jabalines' en el partido 10 - 0 Pendencieros Alineación oficial del equipo 'Pendencieros' en el partido
Tiene mala suerte 9.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cochinos jabalines

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Blane MacAra va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de jabalines.
  • 132 Minuto 15 (Gol por la izquierda): En Marcus Maria von Freyhold va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): jabalines va aconseguir el 3 - 0 quan Egeo Forte va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan jabalines va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Egeo Forte des de dins de l'àrea.
  • 138 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de David Pagelsdorf la va rematar Federico Pérez amb una magnífica volea que va fer pujar per a jabalines el 5 - 1.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Marcus Maria von Freyhold va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 1.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): Dácio de Paula va incrementar l'avantatge de jabalines amb el 7 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): jabalines va augmentar la diferència quan Dácio de Paula no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 8 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Marcus Maria von Freyhold va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dácio de Paula de jabalines la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Hernán De Flor de jabalines va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Pendencieros

Goles Goles

  • 154 Minuto 28 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Samuel Dardalla. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Dácio de Paula no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alberto Noyola estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Àlex Coy.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): Alberto Noyola va sortir coix del terreny de joc, substituït per Roberto Buxia. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): Arnau Lloreda no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Gros.