Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bamboo (1418362) - Hordikeria (1335788) » 225454112: T27/J7/VIII

Liga 225454112 Información oficial sobre el partido 225454112 en Hattrick

04.07.2009 15:15:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 7 / VIII.1417 (178960)

FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 1 - 0 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Dino Ko?ul (10') 1 - 0
FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 1 - 0 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bamboo Alineación oficial del equipo 'FC Bamboo' en el partido 2 - 1 Hordikeria Alineación oficial del equipo 'Hordikeria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bamboo

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Dino Kožul ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Bamboo es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlo Semeria de Bamboo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 236 Minuto 55 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Amarante Cagigal no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sami-Pekka Ojantausta estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 233 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): El Bamboo ho intentava per la dreta per mitjà de Aurélien Landes, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 61 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Angel Velchev, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami-Pekka Ojantausta.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 20 (Tirita (médico)): Rozmin bin Ahmad Mokshinon es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.
  • 095 Minuto 41 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Carlo Semeria va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Gergõ Schenk.
  • 091 Minuto 54 (Lesión leve): En Hayri Neşide ocupà el lloc d'en Gergõ Schenk al 54 minuts, dos minuts després que el jugador de Bamboo quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Hordikeria

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): El jugador visitant Joaquín Ezteíbar va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 26 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): Hordikeria van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 59, però Gonzalo Noguera va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 261 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Hordikeria va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Maximilià Colell es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 218 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Eustasio Saura va entorpir al marcador d'en Gonzalo Noguera per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miquel Carbonell de Hordikeria va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Joaquín Ezteíbar de Hordikeria va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maximilià Colell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en José Canga de Hordikeria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en José Canga de Hordikeria va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.