Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sant roc (1430746) - Fabulous Napkins (1584569) » 225407689: T27/J6/VIII

Liga 225407689 Información oficial sobre el partido 225407689 en Hattrick

27.06.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / VIII.588 (54389)

HIRONDELLES C.F. Alineación oficial del equipo 'HIRONDELLES C.F.' en el partido 1 - 2 El Buen San Blas Alineación oficial del equipo 'El Buen San Blas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
HIRONDELLES C.F. Alineación oficial del equipo 'HIRONDELLES C.F.' en el partido 1 - 3 El Buen San Blas Alineación oficial del equipo 'El Buen San Blas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,3 % 0,3 % 92,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

HIRONDELLES C.F.

Goles Goles

  • 135 Minuto 40 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Bernard Le Roch va marcar el 1 - 0 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bernard Le Roch va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dario Petracchini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Dario Petracchini no va ser aprofitada per en Sławosz Stasieńko que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al minut 63, Marc Blazy gairebé va marcar per a HIRONDELLES des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

El Buen San Blas

Goles Goles

  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Anker Kornum arribés a peus de Edgar Domínguez, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a SANBLAS el 1 - 1.
  • 174 Minuto 85 (Gol de penalti): Al minut 85 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Stefano Bellantone va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Berthold Raab quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 42 (Ocasión por el centro): SANBLAS va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Ignacio Botaya es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): En Edgar Domínguez va encarar al porter al 54, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del HIRONDELLES. La jugada d'estratègia del SANBLAS per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Juan Eduardo Pecina va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.