Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pageses (794889) - F.C. Despertaferro (773853) » 225397859: T27/J13/VIII

Liga 225397859 Información oficial sobre el partido 225397859 en Hattrick

15.08.2009 15:10:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 13 / VIII.412 (54213)

huellaclub Alineación oficial del equipo 'huellaclub' en el partido 4 - 2 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
huellaclub Alineación oficial del equipo 'huellaclub' en el partido 3 - 6 F.C. Despertaferro Alineación oficial del equipo 'F.C. Despertaferro' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,7 % 1,7 % 83,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

huellaclub

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ángel Castellroig, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del huellaclub se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.
  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): David Vilallonga va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de huellaclub, Nicola La Mucca, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): huellaclub va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 89 Reinout Dhaenens va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): huellaclub va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Norbert Hu va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 21 (Ocasión evento especial córner peinado): Antonio Derosi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Erik Kautz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 29 (Lesión grave): Filotheos Mantouvalos, de huellaclub, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Shakir Khoury el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 80 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Gerrie van Popta, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

F.C. Despertaferro

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Despertaferro van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 2 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Simon Teilmann va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 161 Minuto 83 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Ricardo Tosar que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Venceslau Cuiña va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Abel Trenor Galindo.
  • 252 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Idan Sheinzinger ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Despertaferro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Frank Molleman, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ricardo Tosar de Despertaferro amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Argirakis Demestichas de Despertaferro va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 79 (Lesión leve): En Octavio Manjon López ocupà el lloc d'en Joc Zlobec al 79 minuts, dos minuts després que el jugador de Despertaferro quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.