Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vallkarkista (994302) - Masters de la Pilota (123000) » 225369820: T27/J3/VII

Liga 225369820 Información oficial sobre el partido 225369820 en Hattrick

06.06.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 3 / VII.936 (38972)

Vallkarkista Alineación oficial del equipo 'Vallkarkista' en el partido 0 - 4 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
0 - 1 Alessandro Scattina (16')
0 - 2 Malte Frödahl (28')
0 - 3 Niels-Jan Krimp (59')
0 - 4 Joël Wynsberghe (77')
Vallkarkista Alineación oficial del equipo 'Vallkarkista' en el partido 0 - 4 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Vallkarkista Alineación oficial del equipo 'Vallkarkista' en el partido 1 - 4 Masters de la Pilota Alineación oficial del equipo 'Masters de la Pilota' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,7 % 0,1 % 98,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vallkarkista

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Félix Fernández Navarrete del Vallkarkista ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Telmo Amado de Vallkarkista es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 22 (Lesión): Vallkarkista es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Alfredo Lecaros no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Herbert Švatarák al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, OK potente): Paulo Lencastre no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

Masters de la Pilota

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Masters va ser finalitzada des de l'esquerra per Alessandro Scattina al minut 16. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, Malte Frödahl va augmentar l'avantatge de Masters a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Niels-Jan Krimp va aprofitar un error defensiu al minut 59, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Masters.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Joël Wynsberghe de Masters l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 77 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 37 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Masters sortien al contraatac. La falta llançada per Gideon Bessels va sortir força alta sense massa perill.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Alessandro Scattina va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Malte Frödahl va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Malte Frödahl.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 84 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ulf Dahldahl, jugador de Masters, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 84. Rieme Witbaard, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Paško Čvrljak, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 76 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Marlon Besmer no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.