Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Urbasa (801510) - ESPAÑOL VEJER C.F. (773542) » 225360633: T27/J2/VII

Liga 225360633 Información oficial sobre el partido 225360633 en Hattrick

30.05.2009 15:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 2 / VII.772 (38808)

Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 0 - 3 Piblo Alineación oficial del equipo 'Piblo' en el partido
0 - 1 Giorgio Arenile (21')
0 - 2 Isaac Castellvell (79')
0 - 3 Sybren Woudstra (89')
Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 0 - 3 Piblo Alineación oficial del equipo 'Piblo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Estudiantes d.L.P. Alineación oficial del equipo 'Estudiantes d.L.P.' en el partido 0 - 4 Piblo Alineación oficial del equipo 'Piblo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estudiantes d.L.P.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Adrián Mellado Ruiz va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mario Burgo Díaz de EDLP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Dryden Metzger de EDLP va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Faas Koek es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Ignacio Vela.

Piblo

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Giorgio Arenile que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Piblo.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Isaac Castellvell va augmentar l'avantatge de Piblo a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 89 (Gol de falta): Sybren Woudstra va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Piblo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 24 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Felipe Fabres. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Hélo Bleijenberg al minut 36, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Felipe Fabres va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 218 Minuto 71 (Ocasión evento especial córner peinado): Reinhart Friess quasi marca en una jugada assajada de córner que Juan Olano havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Hélo Bleijenberg va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Alejandro Amengual de Piblo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.