Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.A.D. Trisquel (492705) - davidsteam (49366) » 225247079: T27/J6/V

Liga 225247079 Información oficial sobre el partido 225247079 en Hattrick

27.06.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 6 / V.24 (5537)

Royal Ascot Alineación oficial del equipo 'Royal Ascot' en el partido 3 - 1 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
José David Sequeiro (35') 1 - 0
1 - 1 Samuel Gil (73')
Kiko d'Alessandro (84') 2 - 1
Kiko d'Alessandro (85') 3 - 1
Royal Ascot Alineación oficial del equipo 'Royal Ascot' en el partido 3 - 1 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Royal Ascot Alineación oficial del equipo 'Royal Ascot' en el partido 3 - 1 Altzibarko Akerrak Alineación oficial del equipo 'Altzibarko Akerrak' en el partido
Tiene un resultado normal 3.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,7 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Royal Ascot

Goles Goles

  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 els aficionats van embogir quan en José David Sequeiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Royal.
  • 121 Minuto 84 (Gol por el centro): Al minut 84 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kiko d'Alessandro ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Royal es posava per davant 2 a 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Royal va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kiko d'Alessandro, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Royal per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 22, quan Peter Achrer va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 219 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Paweł Jarzębiak va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Kiko d'Alessandro, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Lesiones Lesiones

Altzibarko Akerrak

Goles Goles

  • 161 Minuto 73 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Samuel Gil que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Akerrak que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Gordon Gagelmann, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Akerrak va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Genadiy Kosilov va desviar el xut final de Manuel Lucas després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Alf Øines va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Al minut 81 de partit, Manuel Lucas quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Cortazar.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 70 (Lesión leve): Akerrak va fer una substitució al minut 70. César Lameiro va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Mirete Etxezaharreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Paco Cortazar ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.