Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Artxandako Lagun Taldea (48025) - Los chichas de Anaga (48378) » 225245974: T27/J10/V

Liga 225245974 Información oficial sobre el partido 225245974 en Hattrick

25.07.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 10 / V.4 (5517)

Artxandako Lagun Taldea Alineación oficial del equipo 'Artxandako Lagun Taldea' en el partido 4 - 0 Los chichas de Anaga Alineación oficial del equipo 'Los chichas de Anaga' en el partido
Alfredo Descall (40') 1 - 0
Juan Antonio Álvarez Gundín (42') 2 - 0
Alfredo Descall (88') 3 - 0
Miguel García de Mora (89') 4 - 0
Artxandako Lagun Taldea Alineación oficial del equipo 'Artxandako Lagun Taldea' en el partido 4 - 0 Los chichas de Anaga Alineación oficial del equipo 'Los chichas de Anaga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Artxandako Lagun Taldea Alineación oficial del equipo 'Artxandako Lagun Taldea' en el partido 2 - 0 Los chichas de Anaga Alineación oficial del equipo 'Los chichas de Anaga' en el partido
Tiene suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Artxandako Lagun Taldea

Goles Goles

  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Alfredo Descall va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Hernesto de Melide.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Artxandako pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juan Antonio Álvarez Gundín va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alfredo Descall va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Artxandako va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel García de Mora progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 5 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Xavier Cruset es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 5, però el porter va aturar el seu xut.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Miguel García de Mora va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Kristian Padkjær del Artxandako ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Delfí González-Remusgo va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82, Raúl Martínez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Ferenc Csoknyai va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 85 de partit, quan un jugador de Artxandako, en Adan Higgins, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89 de partit, el jugador Juan Antonio Álvarez Gundín de Artxandako es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Los chichas de Anaga

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): El chichas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 17, però en Hugo Ávila va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 209 Minuto 56 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Raúl Martínez? Un error clamorós seu va donar a Florian Agrapart una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.