Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dinamo del Born (434932) - asalto (308899) » 225244590: T27/J14/IV

Liga 225244590 Información oficial sobre el partido 225244590 en Hattrick

22.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 14 / IV.43 (3466)

Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 2 - 3 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
Benjamín Ganogald (1') 1 - 0
Csaba Szilvási (3') 2 - 0
2 - 1 Antti Ylimaa (31')
2 - 2 Horace Hutton (36')
2 - 3 Kerem Durhan (73')
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 2 - 3 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Dinamo del Born Alineación oficial del equipo 'Dinamo del Born' en el partido 1 - 5 asalto Alineación oficial del equipo 'asalto' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo del Born

Goles Goles

  • 116 Minuto 1 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Simão dos Santos sempre és una garantia. Al minut 1, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Benjamín Ganogald marcar el 1 - 0 per al Dinamo.
  • 130 Minuto 3 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Csaba Szilvási va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 3 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El Dinamo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Beltrán Landín la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 72 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Ramón Tévez. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

asalto

Goles Goles

  • 151 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 31 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Antti Ylimaa.
  • 164 Minuto 36 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Horace Hutton va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 73 minuts, el tirador de faltes del asalto va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kerem Durhan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Kerem Durhan, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 41 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del asalto van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en José Ángel Reyes, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): asalto va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Iván Corres va desviar el xut final de Kerem Durhan després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Armindo Lencastre.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): José Botana de asalto va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.