Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tropikal Fruit (121094) - Origenes 1906 (118973) » 225243291: T27/J11/IV

Liga 225243291 Información oficial sobre el partido 225243291 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / IV.20 (3443)

Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 1 s.d. la corredoria Alineación oficial del equipo 's.d. la corredoria' en el partido
0 - 1 Geri Kruyens (26')
Víctor Benito (28') 1 - 1
Enrique Purificacion (55') 2 - 1
José Cara (69') 3 - 1
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 1 s.d. la corredoria Alineación oficial del equipo 's.d. la corredoria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido 3 - 0 s.d. la corredoria Alineación oficial del equipo 's.d. la corredoria' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tropikal Fruit

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del corredoria. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Víctor Benito la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Tropikal es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 1 arribava al minut 28.
  • 121 Minuto 55 (Gol por el centro): Tropikal va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 55 Enrique Purificacion va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Tropikal va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de José Cara des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Al minut 29 es va veure una gran oportunitat per a Tropikal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pablo Díez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José Cara va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Nelson Mudzakar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 47 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Danilo Lauria, que normalment destaca per la seva velocitat, no va tenir un gran dia a causa de l'estat del terreny de joc.

s.d. la corredoria

Goles Goles

  • 140 Minuto 26 (Gol de contra de falta): El porter de corredoria va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Geri Kruyens va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de corredoria va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Arno Decarne va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Arno Decarne, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 37 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Geri Kruyens de corredoria va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 62 (Lesión grave): Manuel Cano, de corredoria, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ramiro Andrés Andronegui el va substituir.