Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

sete madrid (486729) - Fundigames (310314) » 225241723: T27/J11/III

Liga 225241723 Información oficial sobre el partido 225241723 en Hattrick

01.08.2009 14:00:00
Liga: Temporada 27 / Jornada 11 / III.8 (3415)

UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido 4 - 0 Fundigames Alineación oficial del equipo 'Fundigames' en el partido
Felipe Sol (35') 1 - 0
Felipe Sol (40') 2 - 0
Noah Malcuit (47') 3 - 0
Daniel Germán Rotchen (78') 4 - 0
UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido 4 - 0 Fundigames Alineación oficial del equipo 'Fundigames' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
UConn Alineación oficial del equipo 'UConn' en el partido 6 - 0 Fundigames Alineación oficial del equipo 'Fundigames' en el partido
Tiene mala suerte 5.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UConn

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Uconn contenien la respiració mentre en Felipe Sol s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Felipe Sol, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Uconn.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Sten Läfven arribés a peus de Noah Malcuit, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Uconn el 3 - 0.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fundigames. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Daniel Germán Rotchen la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Uconn es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 4 - 0 arribava al minut 78.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Fundigames. La jugada d'estratègia del Uconn per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Noah Malcuit va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Al minut 48, Alfonso Sirgo gairebé va marcar per a Uconn des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): Al minut 52 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Kiko Villafranca de Uconn va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Felipe Sol gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Witold Drabowski va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Noah Malcuit es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Germán Rotchen de Uconn amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sejo Buendía.

Fundigames

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Del Nuevo de Fundigames la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Àngel Montero va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Daniil Borovik.
  • 094 Minuto 43 (Tirita (médico)): Marc Raab va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Fundigames es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.