Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esquinzo Playa CF (1367396) - Club Alcazar de Futbol (491350) » 209739207: T26/J6/X

Liga 209739207 Información oficial sobre el partido 209739207 en Hattrick

07.03.2009 14:25:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.3260 (181827)

U.D Globalize Alineación oficial del equipo 'U.D Globalize' en el partido 1 - 1 Real Deportivo Tigreton Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Tigreton' en el partido
0 - 1 Marvin Blanchard (32')
Iván Garcini (74') 1 - 1
U.D Globalize Alineación oficial del equipo 'U.D Globalize' en el partido 1 - 1 Real Deportivo Tigreton Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Tigreton' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D Globalize Alineación oficial del equipo 'U.D Globalize' en el partido 3 - 0 Real Deportivo Tigreton Alineación oficial del equipo 'Real Deportivo Tigreton' en el partido
Tiene mala suerte 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D Globalize

Goles Goles

  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Després de 74 minuts de partit, Iván Garcini igualava per Globalize en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Globalize va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Olger van Oorschot ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Globalize enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Stefan Świetlik va estar a punt de marcar al minut 58 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 59 minuts, en Olger van Oorschot no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): El Globalize va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en François-Marie Meersseman la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alcadio Astete es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Clément Vallin de Globalize es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Świetlik de Globalize va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 513 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Stefan Świetlik va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Real Deportivo Tigreton

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Globalize. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Marvin Blanchard la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Deportivo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 32.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Agostino Ringhio de Deportivo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Després de 40 minuts jugats, Paolo Cicala es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Bastida.