Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EntrenaF.C. (485495) - dinamo de mi bici (309003) » 209697995: T26/J8/X

Liga 209697995 Información oficial sobre el partido 209697995 en Hattrick

21.03.2009 14:20:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.2524 (170851)

EntrenaF.C. Alineación oficial del equipo 'EntrenaF.C.' en el partido 2 - 3 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
EntrenaF.C. Alineación oficial del equipo 'EntrenaF.C.' en el partido 3 - 1 dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,6 % 0,4 % 8,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

EntrenaF.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els jugadors del EntrenaF.C. amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 38, deixant Ettore Gulino en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 102 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Gabriel Calatayud de EntrenaF.C. va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 32 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Roberto Borovas va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 32 de joc.

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 27, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rasmus Thormar es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Passats 42 minuts de partit, dinamo es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Matthieu Salmeron es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Miguel Morales va aprofitar un error defensiu al minut 70, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 3 al marcador per a dinamo.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Eduardo Mendez que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Klamer Vonken, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. dinamo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Leif Teglborg va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kaapo Kartano, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rasmus Thormar es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Marcelo Viejo probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.