Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

randall's team (1369540) - Angorino76 (1415151) » 209640203: T26/J8/X

Liga 209640203 Información oficial sobre el partido 209640203 en Hattrick

21.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 8 / X.1492 (166747)

randall's team Alineación oficial del equipo 'randall's team' en el partido 5 - 0 Santa Colomonense Alineación oficial del equipo 'Santa Colomonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
randall's team Alineación oficial del equipo 'randall's team' en el partido 6 - 0 Santa Colomonense Alineación oficial del equipo 'Santa Colomonense' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

randall's team

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Román García-Camba ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, randalls es posava per davant 1 a 0.
  • 132 Minuto 21 (Gol por la izquierda): En Joan Miquel Arana de randalls va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de randalls pel centre va donar un gran resultat: el gol de Pau Llobet va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 119 Minuto 80 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip randalls va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Tommy Torskär va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 0.
  • 131 Minuto 88 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Joan Miquel Arana va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Juan Soto gairebé va marcar per a randalls des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Juan Soto es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 285 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Colomonense. La jugada d'estratègia del randalls per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Severiano Amorín va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 85 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Walter Wiedl no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Román García-Camba estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Claudio Sanguino de randalls la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Santa Colomonense

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Colomonense van seguir progressant per la banda dreta. Ruperto Zúñiga Guzmán va tenir la seva oportunitat al minut 29, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rune Sund de Colomonense la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enn Vagane.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Maoz Swissa de Colomonense es va guanyar la targeta groga merescudament.