Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Angorino76 (1415151) » 209640197: T26/J6/X

Liga 209640197 Información oficial sobre el partido 209640197 en Hattrick

07.03.2009 14:15:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 6 / X.1492 (166747)

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 5 - 0 Santa Colomonense Alineación oficial del equipo 'Santa Colomonense' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 5 - 0 Santa Colomonense Alineación oficial del equipo 'Santa Colomonense' en el partido
Tiene un resultado normal 4.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Hospi va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 17 Ijinio Río va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Al minut 19, Hospi va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Salvador Castellcir, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 36 (Gol por la izquierda): En Luís Unas de Hospi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 137 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Luís Unas va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 74 de joc. Alexis Inghelbrecht es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 4 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Salvador Castellcir va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luís Unas. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pablo Sáenz Malo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 86, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Santa Colomonense

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 21 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ignacio Camargo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 21 de joc.
  • 253 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Maoz Swissa quasi redueix la diferència al marcador al minut 22, però una gran estirada d'en Heiko Menschning va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Marc Gérard de Colomonense va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85, Marc Gérard de Colomonense es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.