Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Groningen F.C (797641) - Los weskenses (1418224) » 209603802: T26/J7/X

Liga 209603802 Información oficial sobre el partido 209603802 en Hattrick

14.03.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / X.842 (96925)

atl novas Alineación oficial del equipo 'atl novas' en el partido 1 - 8 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
atl novas Alineación oficial del equipo 'atl novas' en el partido 0 - 8 Los weskenses Alineación oficial del equipo 'Los weskenses' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

atl novas

Goles Goles

  • 138 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Fredis Kokainis va anar directament als peus de Terry Frison que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Terry Frison de novas es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 28, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Ulises Jibaja no oblidarà el que li va passar durant el minut 31. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Esqueda de novas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fredis Kokainis de novas es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 56 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Javier Esqueda va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 64, Amancio Ardilla de novas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Amancio Ardilla es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Los weskenses

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): En Adrian Ciornei donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 10 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 136 Minuto 27 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Ulises Jibaja es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Federico Junquera Cano per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 27 passava a ser 0 - 2.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Federico Junquera Cano de weskenses va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del weskenses va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Adrian Ciornei, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57, Nicolas Hansen va augmentar l'avantatge de weskenses a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, weskenses va augmentar el seu avantatge a 0 - 6, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Richard Velazco, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Al 67 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a weskenses augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Nicolas Hansen es rifés el porter i marqués el 0 - 7.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a weskenses l'avantatge per 1 - 8. Marcos Ribeiro Pidal en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, el weskenses va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Richard Velazco s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.