Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L&M United C.F. (436970) - Mamahuevo (315322) » 209596386: T26/J1/X

Liga 209596386 Información oficial sobre el partido 209596386 en Hattrick

31.01.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 1 / X.710 (96793)

Amigos de txipi Alineación oficial del equipo 'Amigos de txipi' en el partido 0 - 7 Mamahuevo Alineación oficial del equipo 'Mamahuevo' en el partido
0 - 1 Guarino De Martino (4')
0 - 2 Manuel Waxhofer (16')
0 - 3 Guarino De Martino (34')
0 - 4 Giuseppe Mistretta (41')
0 - 5 Manuel Waxhofer (44')
0 - 6 Manuel Waxhofer (49')
0 - 7 Dieguinho Feijão (75')
Amigos de txipi Alineación oficial del equipo 'Amigos de txipi' en el partido 0 - 7 Mamahuevo Alineación oficial del equipo 'Mamahuevo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amigos de txipi Alineación oficial del equipo 'Amigos de txipi' en el partido 0 - 4 Mamahuevo Alineación oficial del equipo 'Mamahuevo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amigos de txipi

Mamahuevo

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): Mamahuevo va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Guarino De Martino va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 185 Minuto 16 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Mamahuevo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Waxhofer va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 108 Minuto 34 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fernando Marte encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Guarino De Martino només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Giuseppe Mistretta de Mamahuevo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 41. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Manuel Waxhofer de Mamahuevo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 44 de partit.
  • 185 Minuto 49 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amigos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Manuel Waxhofer la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Mamahuevo es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 6 arribava al minut 49.
  • 182 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Al minut 75 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Dieguinho Feijão va ser l'anotador del 0 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Thomas Kjaergaard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 34 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Mamahuevo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Dieguinho Feijão va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 53, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Grigore Dragomir es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Al minut 83 en Cristian Hellín va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 73 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Guarino De Martino. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.
  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Cristian Hellín ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.