Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hispania XIII (1336828) - Proteus (1458796) » 209582679: T26/J4/X

Liga 209582679 Información oficial sobre el partido 209582679 en Hattrick

21.02.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / X.465 (96548)

Castañas de Cartagena Alineación oficial del equipo 'Castañas de Cartagena' en el partido 6 - 1 Local Manda! Alineación oficial del equipo 'Local Manda!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Castañas de Cartagena Alineación oficial del equipo 'Castañas de Cartagena' en el partido 5 - 0 Local Manda! Alineación oficial del equipo 'Local Manda!' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castañas de Cartagena

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 2 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Mauro Cantón llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Passats 33 minuts, Mauro Cantón, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Cartagena es posava per davant!
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cartagena va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Franco Sperlinga des de dins de l'àrea.
  • 119 Minuto 69 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cartagena va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Vecit Beysan va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 1.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Vecit Beysan va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 134 Minuto 86 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Cartagena al minut 86, que va llançar ajustat al pal en Mauro Cantón. 6 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Pedro Gorena es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Pedro Gorena de Cartagena gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Timo Cattaneo, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Franco Sperlinga de Cartagena va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Gorena.

Local Manda!

Goles Goles

  • 161 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 en Felix Henriksson va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 12 (Tarjeta roja directa): Al minut 12, David Hielz de Manda! va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felix Henriksson de Manda! la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En David Schönleiter de Manda! va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Alexandre Giner va prendre el seu rol al minut 40.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 13 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Aldo Tajes se sentia fresc com una rosa.