Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kesse fc (315220) - Avi Logistic Fc. (1431689) » 209570335: T26/J13/X

Liga 209570335 Información oficial sobre el partido 209570335 en Hattrick

25.04.2009 14:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 13 / X.244 (96327)

C.F, INMORTALES Alineación oficial del equipo 'C.F, INMORTALES' en el partido 2 - 1 sevilla dreams Alineación oficial del equipo 'sevilla dreams' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.F, INMORTALES Alineación oficial del equipo 'C.F, INMORTALES' en el partido 3 - 1 sevilla dreams Alineación oficial del equipo 'sevilla dreams' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.F, INMORTALES

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del INMORTALES van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Oscar González Santa Cruz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): INMORTALES va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Rupert de Zwaluw va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): INMORTALES va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Moisès Mateu va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Roberto Lunardi.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rupert de Zwaluw de INMORTALES va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfonso Rojas de INMORTALES va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 32 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Mihály Gera que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

sevilla dreams

Goles Goles

  • 151 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71 els aficionats de sevilla van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Josep Gabarrós va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Lau Thøgersen va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Josep Gabarrós de sevilla va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 74 (Lesión): El jugador de sevilla Povl Sand va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Antonio Castellet va entrar en el seu lloc.