Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AsturGigia (1339565) - Warfemitas FC (1334858) » 209547360: T26/J9/IX

Liga 209547360 Información oficial sobre el partido 209547360 en Hattrick

28.03.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 9 / IX.1882 (177377)

f.c fastucs Alineación oficial del equipo 'f.c fastucs' en el partido 1 - 1 ROBAMERIENDAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROBAMERIENDAS F.C.' en el partido
Erik Maydell (22') 1 - 0
1 - 1 Diego Valle Herce (64')
f.c fastucs Alineación oficial del equipo 'f.c fastucs' en el partido 1 - 1 ROBAMERIENDAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROBAMERIENDAS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
f.c fastucs Alineación oficial del equipo 'f.c fastucs' en el partido 1 - 6 ROBAMERIENDAS F.C. Alineación oficial del equipo 'ROBAMERIENDAS F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c fastucs

Goles Goles

  • 122 Minuto 22 (Gol por la izquierda): fastucs prenia la batuta de l'encontre al minut 22, quan en Erik Maydell va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Pablo Custurer del fastucs ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): fastucs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 17 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop David Montes de Oca ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): fastucs van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Noé Ballado des de l'esquerra va sortir desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 63 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Pablo Custurer tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

ROBAMERIENDAS F.C.

Goles Goles

  • 162 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Diego Valle Herce per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 11 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ROBAMERIENDAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Laskain Otaegi va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Santiago Ipinza va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): ROBAMERIENDAS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Pedro Manuel Aguado Renedo va quedar-se sol davant el porter Arkadiusz Gębala, però aquest va poder aturar el xut.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de ROBAMERIENDAS a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Acacio Fachineiro va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.