Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

GOLOSA CF (1417067) - valladolid enrique (123143) » 209516972: T26/J11/IX

Liga 209516972 Información oficial sobre el partido 209516972 en Hattrick

11.04.2009 15:45:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / IX.1339 (176834)

FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido 0 - 2 Las Xiky's Alineación oficial del equipo 'Las Xiky's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FutbolinPichu Alineación oficial del equipo 'FutbolinPichu' en el partido 2 - 1 Las Xiky's Alineación oficial del equipo 'Las Xiky's' en el partido
Tiene mala suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,2 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FutbolinPichu

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 8 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 8, un contraatac del FutbolinPichu no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jesús Catoyra perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Al minut 51, Ignacio Gandala va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Pedro Roco de Godoy va estar a punt d'empatar per a FutbolinPichu quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roger Ferrandell va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Xosé Masó de FutbolinPichu la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Las Xiky's

Goles Goles

  • 105 Minuto 35 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Maro Antepazo rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Toni Fontaner, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 0 - 1 a l'estadi!
  • 182 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 64 de partit va donar a Xikys l'avantatge per 0 - 2. Alejandro Lavado en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Xikys va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Enrique Rubio Hernández va desviar el xut final de Luis Saura Macías després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Jorge Surga no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Maro Antepazo estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Xikys van sortir al contraatac al minut 53, però Maro Antepazo va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Lavado de Xikys va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 25 (Tirita (médico)): Luis Saura Macías va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.