Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Mosquitos Pican (487380) - Atletico J.B. (121858) » 209490866: T26/J11/IX

Liga 209490866 Información oficial sobre el partido 209490866 en Hattrick

11.04.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 11 / IX.873 (61144)

Los Mosquitos Pican Alineación oficial del equipo 'Los Mosquitos Pican' en el partido 9 - 0 Pardales Alineación oficial del equipo 'Pardales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Los Mosquitos Pican Alineación oficial del equipo 'Los Mosquitos Pican' en el partido 9 - 0 Pardales Alineación oficial del equipo 'Pardales' en el partido
Tiene un resultado normal 9.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Mosquitos Pican

Goles Goles

  • 118 Minuto 12 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 12, el Mosquitos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Andris Grīnvalds, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Ariclenes Alegre, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Mosquitos.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Mosquitos va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Andris Grīnvalds va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 37 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Alberto Vilches va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 37 el resultat passava a ser de 4 - 0.
  • 134 Minuto 40 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Mosquitos i així augmentar el marcador a 5 - 0 als 40 minuts de joc. Mentre en Alberto Vilches el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 61 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Mosquitos. A fi d'aconseguir el 6 - 0, van tocar-la en curt per tal que Alejandro Valdivia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 133 Minuto 66 (Gol por la derecha): Amb 66 minuts jugats, en Alberto Vilches va augmentar l'avantatge de Mosquitos a 7 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Ariclenes Alegre va incrementar l'avantatge de Mosquitos amb el 8 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Mosquitos a 9 - 0. Nicolai Skovgaard va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8, Alejandro Valdivia arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Andris Grīnvalds va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ariclenes Alegre es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Francisco Ortega-Montañés va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Georges Simon.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 36 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Alberto Vilches probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Pardales

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Dámaso Goi.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gabriel Gabert de Pardales va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Jordi Fortuny de Pardales va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.