Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tres Cantos United (48028) - real bunbury f.c. (1368261) » 209478137: T26/J7/IX

Liga 209478137 Información oficial sobre el partido 209478137 en Hattrick

14.03.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 7 / IX.646 (60917)

AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 0 - 4 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
0 - 1 Juan Luis Hernanz (30')
0 - 2 Valerio Capozza (34')
0 - 3 Filemón Argüelles (64')
0 - 4 Daniel Canhoto (79')
AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 0 - 4 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
AC Moratalaz Alineación oficial del equipo 'AC Moratalaz' en el partido 0 - 9 real bunbury f.c. Alineación oficial del equipo 'real bunbury f.c.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Moratalaz

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Daniel Pla de Moratalaz es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 23 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 23 va fer que Alfredo Fontanete de Moratalaz hagués d'abandonar el terreny de joc. Joan Francesc Castellar va entrar al terreny de joc per suplir-lo.

real bunbury f.c.

Goles Goles

  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del bunbury van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Juan Luis Hernanz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Valerio Capozza de bunbury l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 34 de partit.
  • 181 Minuto 64 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Filemón Argüelles de bunbury l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 64 de partit.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Daniel Canhoto, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): bunbury va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Peón de Rey va desviar el xut final de Valerio Mammoliti després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 280 Minuto 39 (Ocasión de falta): Valerio Capozza va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 282 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Daniel Canhoto, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 60 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. bunbury va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Wojciech Bzura quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Peón de Rey, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Juan Cuellar va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.