Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Siles (439775) - Great Granadas (995456) » 209451548: T26/J10/IX

Liga 209451548 Información oficial sobre el partido 209451548 en Hattrick

04.04.2009 15:40:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 10 / IX.171 (60442)

F.C.D.Messistes Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Messistes' en el partido 4 - 0 Great Granadas Alineación oficial del equipo 'Great Granadas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.D.Messistes Alineación oficial del equipo 'F.C.D.Messistes' en el partido 3 - 0 Great Granadas Alineación oficial del equipo 'Great Granadas' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.D.Messistes

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): F.C.D.Messistes va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Niels Van Den Neucker va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.D.Messistes va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberto Barbetta progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de F.C.D.Messistes al minut 33, que va llançar ajustat al pal en David Toren. 3 - 0 pels locals.
  • 130 Minuto 47 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en David Toren va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 47 el resultat passava a ser de 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): Al minut 8 es va veure una gran oportunitat per a F.C.D.Messistes per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Niels Van Den Neucker, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): En Marc Prats, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Passaven 62 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Aitami Marcos va rematar alt.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Javier Bochini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marc Prats de F.C.D.Messistes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitami Marcos de F.C.D.Messistes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 32 (Lesión leve): En Niels Van Den Neucker de F.C.D.Messistes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ion Ionescu va prendre el seu rol al minut 32.

Great Granadas

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Jaume Cayas va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Sergio Gil Alvarado de Granadas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.