Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mañariako taldea (313703) - Speed Peik F.C. (802087) » 209371778: T26/J4/VIII

Liga 209371778 Información oficial sobre el partido 209371778 en Hattrick

21.02.2009 15:10:00
Liga: Temporada 26 / Jornada 4 / VIII.795 (54596)

busyphillips Alineación oficial del equipo 'busyphillips' en el partido 1 - 6 Fc Colmenar Alineación oficial del equipo 'Fc Colmenar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
busyphillips Alineación oficial del equipo 'busyphillips' en el partido 0 - 9 Fc Colmenar Alineación oficial del equipo 'Fc Colmenar' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

busyphillips

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Silva Palafox de busyphillips es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Silva Palafox es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 68 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 68 de partit, quan un jugador de busyphillips, en Aman Alonso, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Després de 80 minuts jugats, Xavi Fallón es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Xavián González Castejón.

Fc Colmenar

Goles Goles

  • 109 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys d'equip d'en Santiago Klimowickz se'l miraven incrèduls quan aquest es va entrebancar ridículament, deixant la pilota a la mercè de Francisco José Cánovas que va anotar el 1 - 0 per a busyphillips sense cap impediment.
  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Colmenar van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Beni Rütti va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Colmenar va aconseguir l'avantatge de 1 - 2 al minut 34. Mãdãlin Barbu va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 183 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al 39 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Colmenar augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Jaro Rühr es rifés el porter i marqués el 1 - 3.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mãdãlin Barbu va augmentar l'avantatge de Colmenar a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Jaro Rühr de Colmenar va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaro Rühr va ser l'anotador del 1 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 49 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 49 per Jaro Rühr va anar a parar a la creueta.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. potente): Hugo Ronan Tuokko estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.